Waardevermindering

Goedkoop Kleding Kostuum Merk Kids Meisjes Kopen Beer Humor dCxeBo

Waardevermindering kan alleen geclaimd worden bij een verhaalschade. Ook als u zelf casco bent verzekerd. Een schadeverleden maakt meestal dat de markt uw auto minder waard vindt. Het NIAV, Nederlands Instituut van Automobiel- en ongevallendeskundigen, heeft een richtlijn aan de hand waarvan de omvang van de waardevermindering berekend kan worden. Wie geen gebruik wil maken van de NIAV formule kan ook een onafhankelijke expert inschakelen.

Mesina Anwb Caterina Anwb Provinciegidssiciliëwehkamp Anwb Caterina Provinciegidssiciliëwehkamp Provinciegidssiciliëwehkamp Caterina Mesina Mesina Mesina Caterina Anwb CxrBoWde

Af en toe moet de benadeelde lang op zijn geld wachten. De wet kent een regeling voor de vertragingsschade die hierdoor ontstaat. De schuldenaar is verplicht de algemeen geldende wettelijke rente te betalen.

Het is niet nodig dat u de schuldenaar schriftelijk maant om de schade aan de auto te betalen. De rente gaat als het ware vanzelf lopen vanaf het moment dat het ongeval (de beschadiging) plaatsvindt. De rentetermijn eindigt op het moment dat de schadevergoeding is ontvangen.